Vinteren kom tidligt i år

Så det er godt, at man har fået vinterdæk på allerede! For første gang i undertegnedes vinkelIiv endda på en splinterny bil. Jo, Picassoen på gule plader er solgt og erstattet af en flot rød C3. Alt imens der stadig holdes liv i vores egen gule AK for slet ikke at tale om Svend Alex’ grå AZU (som skal synes ved nytår) og Phils blå Dyane varevogn. De to sidstnævnte er svejseprojekter af rang (godt at Torben Larsen fandt en reparatør af den gamle skole, så der kunne komme liv i det store svejseværk igen!) når man løfter karosseriet af rammen, kan det ikke undgås, at der kommer et og andet for en dag. Og heldigvis var der mange stærke mandfolk til stede til generalforsamlingen forleden, sådan at kassen kunne sænkes ned på chassiset igen. Og skulle nogen kede sig og have lyst til at svejse videre, så er det jo meningen, at FRIKKE skal klatre i Pyrenæerne (som hun aldrig fik besøgt for 25 år siden, fordi bremserne ikke ville synes i første forsøg) og deltage i verdenstræffet. Her i bladet kan du læse om Phils forslag til turen sydpå.

Det nye år vil også byde på værkstedsdage -endda med suppe (Ole har atter lovet at kokkerere) og andet godt -både her og der. Og svejseriet kommer virkelig ikke til at dø i synden: vi skal på kursus på Teknisk Skole, så kan vi nemlig lære det sådan or’ntligt! Jeg tror ikke, at der bliver brug for svejseren, når vi om kort tid (og forhåbentlig ikke i snevejr!) skal stive laden af og skifte tag på gårdsiden, så konstruktionen kan bære et stort solcelleanlæg (som faktisk leveres af en vinkelkompetent leverandør!). Tværtimod må det siges at være C02-venligt. Og det forlyder, at der skal monteres halvtag nedenfor, så ting og sager kan komme i tørvejr.

Efter det historiske årsmøde i Valsømagle (hos den nye landsformand), hvor det blev endeligt vedtaget at slå de to almene Citroenklubber sammen igen -eller rettere, at oprette Citroenisterne som en interessegruppe under Dansk Citroen Klub -var det nu tiden for vores lokale kreds at afgøre, om vi ville være en sådan interessegruppe. Og lige så enige forsamlingen var i oktober, lige så enstemmig blev afgørelsen her på Fyn! For at holde på medlemmerne, besluttede vi, at kredskontingentet skulle være uændret og desuden har Morten kasserer holdt så fornuftigt hus med pengene, at vi desuden kan donere kontingentet for det kvartal, der går fra at bladene i den nye årgang skal betales til regnskabsåret starter efter de nye vedtægter. En pæn julegave som tak til trofaste medlemmer (i håb om at de fortsat vil “stemme” på Fynskredsen, når de skal krydse kontingentandele af!).

Glædelig jul og godt bevinklet nytår til jer alle!

Karen Valeur

 

Klippet fra Attraction 297, januar 2013