Fynstræf i Højrup

Gyngehesten jubler, så skal vi på tur igen, jeg kan høre ham chaufføren og hende (Fru Hyacinth), som sidder ved siden af, taler herom. Så er der flere rigtige vinke/bi/er i sigte, det kunne være super.
Jo, håndsvinget bliver taget frem og vi tøffer over med Fanøfærgen og så ellers ud i det blååå.

Vi har pakket det monster til en trailer, som de har hængt på min lille knag bagpå. Nå men den må jo bare følge efter, det er jo ikke noget vi kan vente på, vel, når den nu ikke selv kan. Hmm …

Turen går over de små veje og det er bare en flot tur, det går jo noget op og ned, og ud og ind, ups det er lige ved at gå for stærkt, men det går jo.

Vi kommer der over, til Højrup, det er da, en rigtig lille by, der er en rigtig gul 2ev, nej der er 2-2ev’er i den samme gule Højrup farve, den ene har en anderumpe på, lidt spøgs.

Nå men vi triller ind på pladsen, her er Tante Jan, han har en knægt med, de skal ud og fiske, ja, ja hver sin fornøjelse. Nu vil jeg ikke slæbe mere rundt på den irriterende trailer, nu må den stå for sig selv, for jeg skal ud og se på området.

Nå, der kommer da flere, jeg står lige og kikker lidt, de har en anden tøffe/yd som mig, kan det være fordi de er fra Fyn af? Nej, man skal bare forstå hinandens signaler. Den gule er fra Fyn, den anden kommer oppe fra Jylland, den røde er jo fra England og de to, til højre kender bare hinanden godt.

Vinkel, HY-ggeligt, ikke? Nu er det blevet mørkt og i morgen når vi har fået vores velfortjente hvil, i maskinhuset og fjedrene er blevet klar til en ny dag, så skal vi ud og se, på den fynske natur.

Vejret er ikke, at prale af, så vi må lige have vinduesviskerne i gang, ret irriterende, men ellers går det ikke. Vi er ude på en fantastisk rundvisning, ser en uhyggelig masse fine ting og så skal vi tilbage og hygge. Nu er vi alle samlet, vi er rigtig mange, i alle afskygninger og årgange. Der er jo så mange kloge mennesker samlet, ved sådan et træf og det er jo rigtig godt.

Men, hvad nu, der bliver løftet op i min hjelm, nå det er så den berygtede VISA motor. Ja, som Helmut siger, vi kan da blive ved, for den skal køre og ham der har den, er meget, ja rigtig meget stædig og held for det da.

Jeg, Gyngehesten, vil med denne lille historie, opfordre andre 2ev’er til at tage over i andre klubber, se hvad der rører sig og ikke mindst, se hvor mange fine biler, der er, rundt omkring i hele Danmark.

Tak herfra Fanø, for en oplevelsesrig weekend på Fynsland.

Nu er olien tjekket og jeg tøffer Fanø rundt i stedet for. Her er jeg også ved, at planlægge en tur, men først til næste år. Så i er alle velkomne. Det kommer senere i bladet til foråret.

Gyngehesten

Klippet i Attraction 297