Vores fynske træf i 2019

Klub-træf på Lamaland. 

Det var ved sidste generalforsamling i klubben at der kom forslag om at henlægge Fyn-klubbens årlige klubtræf til en af øerne omkring Fyn. Der blev peget på Lamaland på Langeland som en mulighed og sådan blev det. Træffet fandt sted 16 – 18. august.

Lamaland ligger ved Helletofte Strand

Lamaland er et landbrug lidt nord for Tranekær, et landbrug befolket med lamaer og alpakaer drevet af Michael og Gitten. Gitten har en lille butik på stedet hvor hun spinder garn fra dyrene og sælger både garn og andre produkter. Michael er arkitekt og bl.a. aktiv i Friluftsrådet. På grunden findes en teltplads til overnattende rejsende og det var her vi holdt træf. Se også: lamaland.dk.

Det store klubtelt rejses midt i et regnvejr

Vejrmeldingen så mørk ud, så det var den rigtige lejlighed til at anvende vores nyerhvervelse, et stort klubtelt. Vi var en lille gruppe der mødtes før træffet og rejste det.

Samling omkring bordene under teltdugen

Træf-fremmødet var sparsomt sikkert på grund af den tvivlsomme vejrmelding, men vi blev da en god gruppe som kunne rykke sammen i vejret under teltet. Men vejret blev faktisk slet ikke så dårligt som det så ud til, så der var ingen grund til at blive hjemme.

4. Køreturen Langeland rundt i klassiske Citroen-er

Om lørdagen havde Michael tilrettelagt en køretur rundt på Langeland gennem forskellige landskabstyper og med stop og små informerende foredrag om lokaliteterne og deres relationer til hinanden.

Michael fra Lamaland fortæller om lokaliteter og landskaber

Hjemkommet til lejeren stod det på lagkage-produktion og -spisning. Derefter blev grillen klargjort og den fælles middag sat sammen med indkøbt kød og sammenskud fra deltagerne.

Lagkagerne vi lavede i fællesskab er næsten spiste
Den store fællesmiddag mod slutningen

Dagen efter var flere på indkøb i Gittens lille butik. Derefter stod det på nedpakning og hjemkørsel.

Gittens lille butik med garn og strik besøges

Dejligt træf og Lamaland glæder sig til at se os igen en anden gang.

Mkj