Værkstedsweekend hos Erling & Mette i Grønderup 


Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Værkstedsweekend med rejsegilde” 4.-5. MAJ 2019
hos Erling & Mette, Grønderupvej 2, Grønderup pr. 5600 Faaborg

Som tidligere meddelt holdes den årlige værkstedsweekend hos Erling og Mette i Grønderup i den første majweekend, lørdag den 4. og søndag den 5.maj). Der vil være mulighed for overnatning i egen bil / telt. Der er forplejning fra lørdag morgen til søndag middag, og hvis du ønsker at spise med, skal du kontakte Erling. Hvis nogen gerne vil ankomme allerede fredag, er det en mulighed.
Temaet for værkstedsweekenden er forebyggende vedligeholdelse af biler.
På generalforsam­lingen var der forslag om en sideløbende aktivitet – som f.eks. bagedyst eller fremstilling af cremer. For dem, der ikke gider rode i biler eller sparke dæk, foreslår Ulla og Mette, at man denne gang kan gå en tur i Svanninge Bakker og Bjerge, måske finde naturens urter i skoven til måltidet eller tage på besøg i et par af områdets gallerier. Dette forhindrer ikke kvinder­ne i at lave bil eller mændene i at spurte rundt i bakkerne! Og medbragt kage hører vi gerne om.
Og så var der lige det med teltet – altså ikke dit eget, men det næsten nye fællestelt på 6×8 meter, som er kommet Fynsklubben i hænde for nylig. Erling og Mette har været så flinke at hente det laaangt oppe i Jylland, og nu vil vi gerne være sikre på, at det du´r til Fynstræffet i august, og at samlingen af dimser er intakt. Derfor hjælpes vi ad med at rejse klubteltet i løbet af lørdagen.
Vel mødt ! P.b.v. Karen & Dan, Mette & Erling

 
NB! Hvis du vil spise med, skal du give Erling besked på 26375869 eller e.vilstrup@jubii.dk .