Værkstedsdag i Grønderup

Vi fortsætter med at holde træf på de sydfynske øer og i år var det på Ærø. Mange deltog efter den lange periode med covin19-afstand. Vi holdt til på Marstal Camping. Dejlig fælles køretur rundt på hele øen og gode stunder sammen på campingpladsen. Tryk på billedet for at se flere billeder.

Det årlige Citrofyn-træf – 2020 på Ærø

Vi fortsætter med at holde træf på de sydfynske øer og i år var det på Ærø. Mange deltog efter den lange periode med covin19-afstand. Vi holdt til på Marstal Camping. Dejlig fælles køretur rundt på hele øen og gode stunder sammen på campingpladsen. Her nogle af billederne fra dagene: (tryk på billedet)

Juletræstur 2019

Den årlige juletræstur foregik den 15. december 2019. Vi mødtes hos Svend Alex i Ulbølle. Efter kaffe og kage kørte vi til Fjældebroen og høstede vores juletræer. Derefter var der gløgg og æbleskiver i Ulbølle serveret af Svend Alex og Karin. Er der nogen der har billeder fra dagen?

Generalforsamling FYN 2019

Generalforsamlingen 2019 blev afholdt d. 19. november 2019. Først mødtes vi i Assens hvor vi besøgte Ernsts Samling. Derefter tog vi til Dan og Karen i Sønderby Bjerge og afholdt generalforsamlingen der med tilhørende kaffe og kage og efterfølgende fællesspisning. Her et par billeder fra dagens begivenhed: (tryk på billedet)