44. Nordiske Grænsetræf i Årjäng (S) 17. – 20. maj 2013

I år er det Sveriges tur til at arrangera Nordisk Grænsetræf.

Det arrangeres sammen med A-modelsektionens årsmøde/vårtræf samt D-modelsektionens vårtræf i Årjäng. Vi bor på Årjäng Camping & Stugor (www.sommarvik.se) i Sommarvik i Värmland (ved E18 , tæt på den norske grænse, midt imellem Karlstad og Oslo).

Her er der muligheder for at bo i telt eller i hytter (”stugor”). Campingpladsen ligger flot på en solfyldt skråning ned mod søen Västra Silen og har både strand og pool, sauna, butik og restaurant samt udlejning af både, kanoer, kajakker og cykler. I omegnen findes der masser af herlige udflugtsmål.

PROGRAM:

Fredag aften træffes vi ved grillen til hyggeligt samvær.

Lørdag formiddag kører vi et raid i området, efterfulgt af den obligatoriske landskamp på campingpladsen. I forbindelse hermed bliver der bagklapsloppemarked (”baklucke-loppis”). Om aften er der en (delvis) sponsoreret middag i Sommarviks restaurant. Pris ca. SEK 200, -.

Søndag formiddag afholder Svenska Citroënklubbens A-modelsektion sit årsmøde. Dagen er til fri disposition for øvrige deltagere.

For dem, som vil overnatte til mandag, findes der mulighed herfor.

Hvis du vil bo i en af hytterne eller på campingpladsen boker du direkte hos dem via mail booking@sommarvik.se eller på telefon +46 (0)573 120 60. Opgiv koden Ci58918, så får du den rabat, klubben har forhandlet sig frem til.

Book hytte/campingplads før15 april 2013 og tilmeld dig til Grænsetræffet/middagen senest 3 maj 2013 på A-sektionens hjemmeside www.asektionen.citroenklubben.com/www/ eller til Elisabeth Johnsson: telefon +46(0)414–50505 eller e-mail: tvacv@telia.com

VELKOMMEN !